ERMELO – Vrijdag 16 augustus is in de galerie van StEK op de Enk van Ermelo de solo expositie van Ad van den Boom geopend.

Van den Boom heeft als gast-exposant een solo-expositie in de galerie van StEK, met als thema Dreamscapes. Een verstilde expositie die de kijker wil meevoeren in zijn droomwereld. Van den Boom is een veelzijdig kunstenaar, wat te zien is in de mappen en boekjes die in de galerie ter inzage liggen.

Ad van den Boom over zijn kunstwerken: “Met mijn kunstprojecten wil ik mensen inspireren om anders naar het leven te kijken. Naar hun eigen leven en naar het leven om hen heen. Om dat te bereiken, werk ik in thema’s. Hierbij bepaalt het idee de vorm. Per thema hoort dus ook een andere wijze van executie, wat zorgt voor de grote diversiteit in mijn werk. Zo zijn er series die puur visueel zijn en series met een persoonlijke of maatschappelijke boodschap. 

De expositie ‘Dreamscapes’ is te bezichtigen van 16 augustus tot 10 september. De galerie van StEK is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30 tot 17:00. Wij verheugen ons op uw komst. Wilt u een afspraak maken met Van den Boom in de galerie dan kunt u met hem contact opnemen via zijn website.
//advandenboom.com/contact/