Het museum hoopt u na de lockdown graag weer te ontmoeten

Kunstenaarscollectief KUP-11 uit Lelystad exposeert in samenwerking met kunstenaars van StEK (Stichting Ermelo’s Kunstcollectief) en gastexposant Trudi de Kreek divers werk. Met het thema ‘Kunst en cultuur van de 20e eeuw’ willen de 25 deelnemende kunstenaars een ode brengen aan een aantal stromingen en specifieke kunstenaars uit de vorige eeuw.

De expositie omvat zowel schilderijen en beelden als papierkunst en enkele kledingstukken. Het resultaat is een indrukwekkend eerbetoon aan de kunst waar velen mee zijn opgegroeid. Rondlopend op de expositie herkent u bekende kunststromingen zoals Kubisme, Expressionisme, De Stijl, Popart en Op Art en de inspiratie vanuit kunstenaars zoals Camille Claudel, Henri Matisse, Jan Schoonhoven, Pablo Picasso en Sonia Delaunay. De gehele expositieperiode zijn regelmatig exposanten aanwezig om u te ontmoeten en u te informeren over hun werk.

Deelnemers van StEK aan deze expositie zijn: Viktor Majdandzic, Walda Mees, Henriëtte Houtsma, Toos Oskam, Pim Engelsman, Rob de Haan, Arnold van Verseveld, Martina Ploos, Gerri Raap, Jan-Peter van Aalst en Swan Vreugdenhil

Deze expositie mag u niet missen! Raadpleeg altijd vóór uw bezoek www.museumnagele.nl.

Openingstijden:
Do. t/m zo. van 13.00 – 17.00 uur | 0527 65 30 77
Ring 23, 8308 AL Nagele | www.museumnagele.nl

Deel van de tentoongestelde werken tijdens deze expositie:

Komt u graag in contact met de kunstenaars, kijk dan hieronder wanneer wie aanwezig is: