Geslaagde opening Nationale Kunstweek.

Vrijdag 9 november is in Galerie Kunststek (de Enk 16, Ermelo) de Nationale Kunstweek in Ermelo geopend door Leo van der Velden, wethouder met onder meer Duurzaamheid en Openbare Ruimte in zijn portefeuille.

In zijn openingswoord zei Van der Velden ‘ onder de indruk te zijn’ van wat er al door StEK bereikt is, zowel  met ondersteuning van de gemeente als met  zelfwerkzaamheid van de ‘Stekkers’. Een prachtige Kunststek, gratis toegankelijk en ook rolstoelvriendelijk, en 5 dagen in de week geopend! De samenwerking met Museum Het Pakhuis, College Groevenbeek en Ateliers Leonardo da Vinci werd door de StEK-voorzitter, Pim Engelsman nog onder de aandacht gebracht. De muzikale omlijsting door de Backdoor Stompers  gaf het geheel een feestelijk tintje.

Van vrijwel alle StEK-deelnemers is er werk te zien. Van Leonardo Da Vinci doen Irma Lesage en Andrea Louw deze keer mee met een werk.  Omdat we in Ermelo een Kunstweek wat kort vinden zal deze expositie tot 4 december te zien zijn. Mogelijk vindt u iets van uw gading want de meeste werken zijn te koop. Of de wethouder iets zag om de openbare ruimte in Ermelo mee te verfraaien is  uw verslaggever niet duidelijk geworden.

Kom vooral zelf eens vrijblijvend een kijkje nemen! de galerie is open van dinsdag t/m zaterdag van 10:30 tot 17:00